Reiki & Vägledning


Erica Segerblom Reiki & Vägledning

 

Reiki är en japansk helandemetod där utövaren genom kanalisering av Ki, livsenergi, hjälper kroppen att aktivera sina egna läkningsprocesser för att nå ökat välmående och lösa blockeringar i våra kroppar, tankar och känslor.

Till Erica är du välkommen på söndagar för enskilda energibehandlingar eller delta i ”Fyll på din Ki – energiklass med Reiki”, en lugn klass där vi i stillhet och meditativt tillstånd tar emot Reikis mjuka men kraftfulla energier. Klassen är lämpad för alla och är ett utmärkt komplement till träning av exempelvis yoga.

Bokning, anmälan och mer info finns på www.ericasegerblom.com

 

Om mig:

”Jag vill göra Reiki och energiarbete tillgängligt och till en del av människors vardag – så började min tanke och det är grunden i mitt arbete. Att satsa på sig själv ska vara lätt – det ska vara okomplicerat att få in i sin dag och det ska vara tillgängligt, både i tid och i kostnad. Jag vill nå människor och dela med mig av de här kraftfulla energierna och ge andra en möjlighet till ökad balans i livet.”

Behandlingar med Reiki fungerar bra både om du vill göra kortare perioder av intensivt energiarbete eller om du vill ta del av dem kontinuerligt som en naturlig del av ditt liv.

Erica är professionell utövare av Angelic Reiki® Och Usui Reiki Master.