PT&Massage


PT(2)

Få motivationen du behöver – nå resultaten. Ta din träning till en ny nivå tillsammans med en personlig tränare.

En personlig tränare hjälper dig med din träning oavsett vilka mål och tidigare erfarenheter du har, yngre eller äldre, nybörjare eller erfaren, om du vill gå ner i vikt, vi hjälper dig att balansera kroppen, uppleva hälsa och välbefinnande.

Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du gjort på egen hand. Du får en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.

Vi tycker det är viktigt att du trivs med din personliga tränare. Därför får du en kostnadsfri konsultation innan ni börjar arbeta tillsammans. Ni går igenom hälsa livsstil och sätter tillsammans upp mål för att nå önskade resultat.Vi erbjuder dig paket med olika antal PT-timmar som du använder efter behov. Din personliga tränare hjälper dig att lägga upp träningen samt coachar, inspirerar och peppar dig.

 

————————————————————————————————————————-

 

Bianca
Bianca Flach – PT

0705-493238
Personlig Tränare
bianca@motiveras.nu

 

 

Kom igång med lustfylld träning

Har du kommit till den punkten då du förstår att du behöver träning för att kunna hålla dig fysiskt aktiv längre, men inte vet hur du ska få till din träning? Kanske behöver du träna mer för att gå ner i vikt? Jag ser en utmaning i att hjälpa dig med just detta. Att komma igång med din träning utifrån dina förutsättningar och mål.  Och få din träning att kännas lustfylld.

Hör av dig för en kostnadsfri konsultation.
Jag är utbildad fysioterapeut och KBT-terapeut (steg 1).

 

———————————————————————————————————————-

johannaJohanna Sager – PT – massör

0730-275168
Personlig Tränare & massageterapeut
wbbysager@gmail.com

 

 

 

Genom att kombinera personlig träning och massage skapas en helhet för att du ska få bästa resultat och upplevelse.

Vi – både huvudet och kroppen – ska klara av den vardag som vi lever i, och därför ligger fokus i träningen på funktionella rörelser som anpassas till dig, för att stärka och balansera upp kroppen.

Mycket inspiration hämtar jag från yoga för att kunna kombinera styrka och rörlighet/smidighet på bästa sätt. Även huvudet får sitt i övningar som utmanar dig efter din nivå, både fysiskt och mentalt.

Massagen anpassas efter om du vill ha en avslappnande stund eller en mer djupgående behandling.

För företag finns möjlighet till friskvårdsmassage, då jag besöker er en halvdag som anpassas efter ert behov.

 ——————————————————————————————————————
moa

Moa Kardemark – PT

0703-544916
Personlig Tränare
mwhalsotranarna@gmail.com

 

 

 

Jag bedriver Personlig Träning med fokus på att trivas i sin kropp och utveckla funktionell hållning, styrka och rörlighet. Med dig och dina förutsättningar som utgångspunkt formar jag träningen till en upptäcktsfärd i den egna kroppen och i träningsglädje. Stelheter och dålig hållning begränsar dig i din kropp och när vi tränat bort dem kommer du kunna röra dig mera effektivt och funktionellt, med allt vad det innebär i form av bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Jag håller även löpgrupper där vi jobbar med löpteknik, kondition och styrka. Kom igång med jogging på ett roligt och säkert sätt eller utveckla din löpning, jag erbjuder grupper med olika nivåer så du ska kunna hitta en som passar dig.

Friskvårdssatsningar för företag erbjuder jag i form av gruppträningar och lunchlöpningar. Vi inleder med ett inspirerande föredrag med rörlighetsträning som förbättrar hållning och blodcirkulation. Därefter kommer jag ut till företaget en gång per vecka eller varannan vecka och håller ett gruppass eller en lunchlöpning. Fokus är här- precis som i all träning med mig- att trivas i sin kropp och utveckla funktionell hållning, styrka och rörlighet.

——————————————————————————————————————-

 

5

Alex Mackenzie – osteopat & PT
mobil:0722-883295
E-post: 
mån-fred 7-20, lörd vid bokning

Webbsida: http://www.osteopatgoteborg.se/

En osteopat behandlar:
• Rygg och nackbesvär
• Ischias
• Huvudvärk och migrän
• Stress
• Andning och matsmältning
• Idrottsskador
• Muskel och ledvärk
• Tennisarmbåge
• Förslitningsskador

 

 

 


 

031-762 02 70  info@avenygym.se